Aclas LS-2 címkenyomtatós mérleg

Kategória: .

Termékleírás

Az Aclas LS2 egy igazán sokoldalú készülék, ami gyümölcsök, húsok, ömlesztett- vagy darabáruk mérésére és vonalkóddal ellátott egyedi címkék nyomtatására egyaránt alkalmas, ráadásul bármilyen back-office rendszerhez könnyedén csatlakoztatható.

Az LS2 típusú mérleget többek közt bevásárlóközpontok, nagy és közepes forgalmú áruházak, vegyesboltok, hentesek és zöldségesek számára ajánljuk. Az Aclas legújabb modellje 15 kilogrammig szinte grammra pontosan mutatja meg a termékek súlyát, használható vonalkóddal vagy logókkal ellátott címkék nyomtathatására és bármilyen TCP/IP protokollt alkalmazó eszközhöz csatlakoztatható.
A készülék két darab, zöld háttér világítású LCD kijelzővel és rozsdamentes acél tálcával van felszerelve. Egyedi, szabadalmaztatott kialakítása biztosítja, hogy a halak vagy húsok mérésekor keletkező szennyeződések, ne juthassanak be a készülékházba és ne zavarják meg az eszköz működését.
Az LS2 megbízható termo nyomtatója könnyen beolvasható, nagyfelbontású címkéket készít, melyeket egyenként leválasztva is kiadhat. A készülék nyomtatóegysége kihúzható, a legfeljebb 56 mm széles tekercsek könnyedén cserélhetőek benne.
A rendszermérleg memóriájában összesen 12000 árucikk adatai tárolhatóak, melyek közül 112 PLU egy, újabb 112 pedig két billentyű leütésével hívható elő a címkézés vagy az értékesítés során.
A készülékhez ajándékba adott szoftverek segítségével átalakíthatja az Aclas LS2
PLU kiosztását, és egyedi címkéket tervezhet, melyeken a termékinformációk mellett logókat, képeket és többféle vonalkódfajtát is elhelyezhet.

Hitelesítés: 7000 Ft+ÁFA

Méréshatár:15 Kg
Osztásérték:5 g
Kijelző:2 db zöld háttérvilágítású LCD kijelző
Nyomtatási módszer:Hőnyomtatás
Felbontás203 dpi
Nyomtatási sebesség50 mm/s
Címke szélesség:max. 56 mm
Támogatott vonalkódok:EAN13, EAN18, 2/5 interleaved, Code128
PLU:12000
Direkt PLU:2×112
Kezelők:99 felhasználó kezelés
Port:Ethernet

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Aclas LS-2 címkenyomtatós mérleg”

aclas-ls2-arszorzos-cimkenyomtatos-digitalis-merleg

159,900 Ft 203,073 Ft (27%-os Áfával)