12
Menu
május 20

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Electronic remittance through the Internet

Személyes átvétel: A honlapon keresztül megrendelt termékeket személyesen is átveheti a 7625 Pécs, Hunyadi János utca 34. alatti üzletünkben. Ebben az esetben, természetesen nem kell szállítási költséget fizetnie.

 

Előre utalás: A megrendelt termékről számlát állítunk ki, melyet az Ön által a megrendelésben megadott  e-mail címre továbbítunk. A számla összegének bankszámlánkra történő megérkezését követően, felhívjuk és postázzuk a készüléket.

 

Adatok az utaláshoz:

 

Cégnév:Totál Kkt. Adószám: 29940160-2-02

Bankszámlaszám: K&H bank, 10402427-24252854-00000000

 

A fizetési módot a megrendelőlapon kell megadnia, a szállítási és egyéb költségekről természetesen a rendelés során is tájékoztatjuk.

A termékeink átvételekor győződjön meg arról, hogy a megfelelő készüléket szállították Önnek és az eszköz nem sérült meg a szállítás során. Abban az esetben, ha valamilyen okból nem elégedett a leszállított termékkel kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, és rögzítse benne a sérülés, vagy a hiány mértékét valamint a csomagszámot. Ezután pedig hívjon fel minket, és a munkatársaink mindent meg fognak tenni azért, hogy a lehető leghamarabb eljusson Önhöz a megfelelő készülék.

 

Ha egy kiválasztott termék nincs raktáron, előjegyzést veszünk fel rá, és a megrendelés időpontjában érvényes áron szállítjuk le, amint beérkezett a cégünkhöz. Ha ilyen készüléket rendelt meg, munkatársunk fel fogja hívni és tájékoztatja a termék várható érkezésének az időpontjáról.

 

Abban az esetben, ha az előre egyeztetett időpontban nem tudja átvenni a megrendelt terméket, a szállító telefonon keresni fogja, és újra megpróbálja eljuttatni a terméket a megadott címre. Kettőnél többször csak abban az esetben szállítjuk ki ugyanazt a cikket egy címre, ha e-mailben, vagy telefonon megkeres minket, és vállalja, hogy a sikertelen, és a megismételt szállítási költség egyaránt megtéríti.

Az Internetes felületen való vásárlás feltétele az adatok pontos megadása és a szerződési feltételek elfogadása.

A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (vásárláskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön, amennyiben az abban foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, a megrendelést töröljük.

Rendelést csak 18 éven felüli, saját címmel, telefonszámmal rendelkező személyektől fogadunk el! Más névre, címre szóló rendelést nem áll módunkban elfogadni.

Megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha megrendelését telefonon visszaigazolják.

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) ár, de a szállítási díjat nem tartalmazza.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Áraink, illetve termékeink folyamatosan változhatnak, bővülhetnek. A termékek fotói kis mértékben eltérhetnek a valós formától. Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt terméket nem tudjuk szállítani, erről a megadott email címre értesítést küldünk.

Elállás joga

A 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni info@penztar-gep.hu e-mail címre, 14 munkanapon belül.

Postai úton történő kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza az Forgat Bt. (7625 Pécs, Hunyadi J. u. 34.) címre és a megérkezésétől számított 14 napon belül az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal azonos fizetési módot alkalmazunk a visszatérítésre. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Személyes átvétel esetén 7625 Pécs, Hunyadi János utca 34. a már átvehető terméket az átvevőhellyel vagy ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 14 munkanapon belül számlával az átvétel